Blog

Onbereikbare mijlpalen

Samen maak je plannen voor de toekomst.Wat als de toekomst hier vandaag is en je staat er alleen voor? 20 juni 2009 stapte Fons* en ik in het huwelijksbootje. Morgen zijn (of zouden?) we 12,5 jaar getrouwd zijn. In mijn agenda staat ‘uit eten i.v.m. 12,5 jaar huwelijk Fons” gevolgd door een groot vraagteken.. IkMeer lezen over “Onbereikbare mijlpalen”

Spijt

Op het moment dat je naaste ineens iets overkomt moet je veel verschillende besluiten nemen. Als je daar later op terug kijkt besef je je weleens dat je destijds niet de juiste keuze hebt gemaakt. Maar hoe kon je dat toen weten? Als ik met lotgenoten praat merk ik dat er vaak getwijfeld wordt aanMeer lezen over “Spijt”

Naamgeving

Als je in blije verwachting bent fantaseer en organiseer je er op los. Hoe zou het zijn? Wat heb ik allemaal nodig? Welke namen krijgt mijn kind? Je kiest een naam voor altijd.. Wat als je deze naam ineens niet meer kunt roepen? Fons* en ik hadden een namenboekje gekocht toen wij in verwachting warenMeer lezen over “Naamgeving”

twee seconden

Wanneer je in je leven nooit een vreselijk dieptepunt hebt meegemaakt kan je sommige gevoelens van andere niet begrijpen. Je weet niet hoe het is om gevoelloos te willen zijn. Om ‘simpel gezegd’ te willen verdwijnen.. Je bent gezegend als je dit allemaal niet herkent… De eerste weken / maanden wordt je alle kanten opMeer lezen over “twee seconden”

Goed geregeld?

Als je jong en verliefd bent maak je vele dromen. Samen je leven opbouwen. De dood ligt nog zo ver voor je dat je vaak jezelf helemaal niet voorbereid op dat moment. Als iemand overlijd gaan ineens heel veel zaken lopen. Ben jij goed voorbereid? Fons* vroeg mij in 2008 aan de Indische oceaan inMeer lezen over “Goed geregeld?”

Helend lichaamswerk

Dat stress en verdriet fysieke klachten geeft is bij iedereen wel bekend. We hebben allemaal, lotgenoot of niet, dit weleens ervaren.Dat stress / spanning ook in je lichaam kan worden ‘opgeslagen’ was wel helemaal nieuw voor mij.. Sinds een jaar wordt ik (weer) professioneel begeleid. Sinds een paar maanden zit daar ook lichaamswerk bij. HetMeer lezen over “Helend lichaamswerk”

Back to work?

Om na een vakantie weer aan de slag te gaan valt niet altijd mee. Echter kom je er meestal na een paar dagen weer in en lijkt het of je niet weg bent geweest..Hoe anders is het als je na het overlijden van een dierbare weer aan de slag ‘moet’ gaan… Tijdens mijn zwangerschap solliciteerdeMeer lezen over “Back to work?”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: