Ervaringsverhalen

Helend lichaamswerk

Dat stress en verdriet fysieke klachten geeft is bij iedereen wel bekend. We hebben allemaal, lotgenoot of niet, dit weleens ervaren.Dat stress / spanning ook in je lichaam kan worden ‘opgeslagen’ was wel helemaal nieuw voor mij.. Sinds een jaar wordt ik (weer) professioneel begeleid. Sinds een paar maanden zit daar ook lichaamswerk bij. HetMeer lezen over “Helend lichaamswerk”

Back to work?

Om na een vakantie weer aan de slag te gaan valt niet altijd mee. Echter kom je er meestal na een paar dagen weer in en lijkt het of je niet weg bent geweest..Hoe anders is het als je na het overlijden van een dierbare weer aan de slag ‘moet’ gaan… Tijdens mijn zwangerschap solliciteerdeMeer lezen over “Back to work?”

Voor altijd klein

Femke* was pas 8 weken oud toen ze stierf. Ze is en blijft vandaag de dag nog steeds mijn kleine meid. De tijd vordert gestaag maar groeit je engeltje in gedachte met je mee? Als ik aan Femke* denk, denk ik altijd aan haar als baby. Aan hoe ze was. Echter, als haar geboortedag nadertMeer lezen over “Voor altijd klein”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Als weduwe en engelenouder van twee dochters weet ik hoeveel kracht er schuilt in het woord van een lotgenoot. Mogen mijn ervaringsverhalen* troost, kracht, begrip en herkenning brengen voor mede lotgenoten.

*Als je het laatste bericht op deze pagina opent, kun je naar de overige (eerdere) verhalen d.m.v. ‘vorig verhaal’

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: