Ervaringsverhalen

Papa x 2

Elke keer als ik onze namen ergens moet doorgeven wordt het weer eens benadrukt.. Ja mijn zoon heeft een andere achternaam dan zijn zusje, papa en mama.. Veel kinderen groeien vandaag de dag niet op in een ‘traditioneel gezin’.  Mijn zoon is daar één van al is het niet omdat ik die keuze zelf hadMeer lezen over “Papa x 2”

You’ll never walk alone

In mei 2018 trouwde ik voor de tweede keer. Tijdens de voorbereidingen van de grote dag merkte ik dat de veranderingen ten opzichte van mijn eerste huwelijk mij overvielen. Man o man wat was er veel in mijn leven veranderd en wat stond ik nu anders in het leven.. Bijna alle facetten van mijn levenMeer lezen over “You’ll never walk alone”

EMDR

Als coach van MBO scholieren had ik er al eens van gehoord; EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) een vorm van therapie die helpt bij o.a. traumatische ervaringen. In 2020 onderging ik 3 EMDR sessies die elke keer mij weer een stapje verder hielpen. Ik merkte door de jaren heen dat ik bij drie gebeurtenissenMeer lezen over “EMDR”

Stil verlangen

Tijdens onze eerste date hadden we het er al over. “Zou jij kinderen willen?” Door ons leeftijdsverschil was dit al snel een onderwerp van gesprek. Blij waren wij dan ook dat we er beide het zelfde instonden. Toch besloten we om er nog even mee te wachten. Ik wilde graag eerst mijn HBO afmaken. ToenMeer lezen over “Stil verlangen”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Als weduwe en engelenouder van twee dochters weet ik hoeveel kracht er schuilt in het woord van een lotgenoot. Mogen mijn ervaringsverhalen* troost, kracht, begrip en herkenning brengen voor mede lotgenoten.

*Als je het laatste bericht op deze pagina opent, kun je naar de overige (eerdere) verhalen d.m.v. ‘vorig verhaal’

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: